Знаете ли, че Alka® Crème освен да поддържа здравословното ниво на pH баланс на кожатa, я лекува и успокоява, облекчава сърбежа и намалява зачервяването при кожни раздразнения?

 💧 Alka® Crème облекчава сърбежа благодарение на маслото от жожоба и бадемовото масло: тези съставки незабавно и ефикасно успокояват кожата при сърбеж при подутини вследствие ухапване от насекоми.
💧  Alka® Crème се грижи за бързото възстановяване на кожата благодарение на алкалното pH ниво, витамин Е и маслото от ший.
💧 Alka® Crème съдържа алкализиращи съставки и неутрализира киселинните остатъци по кожата, причинени от ухапване от насекоми.

Уникално: Крем Alka действа превантивно.

Колкото по-високо е pH нивото на кожата, толкова по-малка е вероятността ухапванията от насекоми да причинят неприятности. Белтъкът, проникващ в кожата след ухапване, възпалява по-слабо алкализираната кожа. Вследствие на това значително намалява вероятността за сърбеж или подутини.

Променящата се степен на киселинност прави нашата кожа един от найчувствителните органи в нашето тяло

Трябва постоянно да й помагаме да бъде здрава. Тя има нужда  от правилната степен на алкалност или киселинност, за да протича оптимално растежа на клетките – нито прекалено бавно, нито много бързо. И да  не се стига до окисляване на епидермиса.

Изследване показва, че оптималното pH ниво за образуване на нова кожа е между 7,5 и 8,5

При алкално ниво 8,2, крем Alka поддържа здравословното pH на кожата, като неутрализират киселинните отпадъчни вещества.

Приложението на крем Alka e многостранно поради уникалната алкализираща формула и богатия подбор от естествени масла и помага при много кожни заболявания и типове кожа.

Ползи

Облекчава сърбежа

Облекчава незабавно неприятния сърбеж и дискомфорт след ухапване от комари, оси, пчели, мухи и др.

Бързо възстановява кожата

Възстановява бързо увредената или раздразнена кожа.

Неутрализиращ

Неутрализира натрупаните в кожата киселинни отпадъци.

Превенция

С Alka® Crème кожата може да диша отново и да регулира функцията на мастните жлези да създават здрава структура на подкожния мастен слой.

pH баланс

Поддържа здравословното ниво на алкалност на кожата.

Здрава и красива кожа

Грижи се за кожата като я защитава и подхранва за красив и здрав вид. Предпазва я и е от вредното влияние на слънчевите лъчи.

За всеки тип кожа

Осигурява оптимална грижа за всички типове кожа и е идеален за лечение на нормална, проблемна и чувствителна кожа.

Удобен

В лесно преносима опаковка, която можете да носите навсякъде със себе си.

Съставки

Масло от жожоба

Силно подхранващо, богато на есенциални мастни киселини. Съдържа и значително количество витамин Е, което предпазва кожата от окисляване.

Масло от ший

Съдържа много големи количества мастни киселини, витамин А, витамин Е и канелена киселина, естествено вещество, което предпазва кожата от ултравиолетови лъчи.

Бадемово масло

Има успокояващ, подхранващ, защитен и успокояващ ефект за всички видове кожа, намалява възпалението и сърбежа.

Кокосово масло

Благодарение на антибактериалните и противогъбични свойства, кокосовото масло може да помогне срещу различни кожни заболявания, включително псориазис, дерматит и екзема.

Сквален (squalane)

Масло с хидратиращи и успокояващи свойства, идентичено със себума на кожата. Подходящ е за всеки тип кожа, от суха и чувствителна до склонна към акне. Отличен овлажнител – оставя кожата хидратирана, мека и опъната.

Витамин Е

Мощен антиоксидант, който намалява вредните ефекти от излагане на слънце. Той също така предотвратява образуването на бръчки и омекотява както сухата, така и по-грубата кожа.

Коензим Q10

Предпазва кожата от окислителния стрес, който се причинява от свободните радикали.

Облекчете сърбежа още днес като поръчайте алкализиращия крем Alka® само за 29.00лв