Направете поръчка +359 882 435 050

Капки Alka® Drops

Капки Alka® Drops

58.00лв.

Капки Alka® Drops e уникален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Когато пием алкална вода тялото ни произвежда бикарбонати, които служат за неутрализиране на натрупаните киселинни отпадъци.

Капките се разпространяват в удобно малко шишенце от 37ml. Това позволява да го вземете с вас навсякъде.

  
Сравни
Категория:

Описание

Капките Alka® Drops са алкален минерален концентрат, който повишава нивото на рН на питейната вода, когато се добави към нея. По този начин се получава вода с високо ниво на рН (алкална), обогатена с цинк. Водата, съдържаща капки Alka® Drops временно променя нивото на киселинност в стомаха. Тялото коригира това, чрез бързо производство на повече киселина в стомаха. В същото време, клетките в стената на стомаха освобождават натриев бикарбонат в кръвта. Бикарбонатите са основните киселинни буфери на тялото ни. Цинкът от своя страна спомага за алкално-киселинния метаболизъм на клетките.

Капки Alka® Drops поддържат здравословен алкално-киселинен баланс.

Активни съставки на 100 ml:

МинералиКоличествоПДП*
Цинк1) (цинков глюконат)1,5 mg15%
*ПДП = Препоръчителен дневен прием.

На продуктовата страница на Капки Alka® Drops ще откриете повече информация.

Артикул номерAV100.1.1.EN
Език на опаковкатаБългарски
Разфасовка37 ml
EAN Номер8718546780516

Допълнителна информация

Тегло1 kg

Състав

Съставки: Вода, киселинни регулатори (калиев хидроксид, натриев хидроксид), минерали (активни съставки).

Начин на употреба

Разклатете шишенцето добре преди употреба. Отвийте капачката, стиснете леко и капнете 3 капки. Разбъркайте и изпийте водата в рамките на 1 мин. Най-подходящото време за прием е сутрин след ставане, вечер преди лягане и 20 минути преди или 90 минути след хранене.

Не пийте капките в концентрирана форма. Избягвайте контакт с кожата и очите. В случай на контакт, изплакнете обилно с чиста вода.

Препоръчителна доза

5 пъти на ден, по 1 чаша вода (250-300 ml) с 3 капки алкален минерален концентрат, на гладно.

Всяко шишенце капки Alka® Drops съдържа 37 ml (около 950 капки). Това ще ви стигне за поне 2 месеца при ежедневен прием според препоръчителната доза.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Капки Alka® Drops“

Алкализиращата сила на капките Alka® Drops

Капките Alka® Drops са разработени, за да неутрализират излишните киселинни отпадъци в организма чрез увеличаване на алкалните буферни нива в кръвния поток, наречени бикарбонати. Натрупването на киселинни отпадъци е отговорно за процеса на хронично oкисляване на тялото, което може да доведе до различни видове проблеми за вашето здраве. Alka® Drops е уникален алкален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Пиенето на алкална вода има активен алкализиращ ефект върху тялото.

  • Намалете киселиността на тялото си само с няколко капки към водата, която пиете;
  • Оригиналната, патентована AlkaLife формула;
  • Продукт продаван по цял свят от повече от 15 години;
  • Практична опаковка, която можете да носите навсякъде;
  • 1 опаковка е достатъчна за 2 месеца всекидневна употреба.

Капки Alka® Drops

Alka® Drops е уникален алкален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Водата, съдържаща капки Alka® Drops временно променя нивото на киселинност в стомаха. Тялото коригира това чрез бързо производство на повече киселина в стомаха. В същото време, клетките в стената на стомаха освобождават вещество, наречено натриев бикарбонат в кръвта. Така увеличеното нивото на натриев бикарбонат в организма, позволява неутрализирането на натрупаните киселинни отпадъци.

Алкализирането по този начин е естествен и постепенен процес. Някои хора забелязват първите промени в тялото си след само една седмица, други след няколко седмици, а някои хора след няколко месеца. За най-добри резултати е препоръчително да се пият по пет чаши алкална вода всеки ден.

Можете да приемате капки Alka® Drops ежедневно, за да противодействате на натрупването на киселинни отпадъци. Един добър алклано-киселинен баланс повишава имунитета и намалява шанса за развитие на хронични здравословни проблеми. Капките Alka® Drops ще ви поддържат жизнени и енергични!

Дозировка и инструкции на употреба

Препоръчителната доза е пет пъти дневно по една чаша вода с три капки на гладно. Разклатете преди употреба. Развийте капачката на бутилката и с леко притискане добавете 3 капки в чаша вода, или около 250 мл. Малко след това се разбъркайте и изпийте цяла чаша вода в рамките на 1 минута.

Какво трябва да знаете преди употреба

Да не се приемат капките в концентрирана форма. Да се избягва контакта с кожата и очите. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Да се не съхранява на място, достъпно за деца. Да не се излага на пряка слънчева светлина.  Да се съхранява на сухо място и при стайна температура.

Стойности за 100 мл:

МинералКоличествоRI*
Цинк (цинков глюконат)1,5 mg15%

*RI = референтна стойност

Състав: Вода, киселинни регулатори (калиев хидроксид, натриев хидроксид), минерал.

Всяка опаковка капки Alka® Drops съдържа 37 мл (около 1000 капки). Това е достатъчно количество за 2 месеца, при спазване на препоръчителната дневна доза.

Alka® Drops е с oригинална формула, разработена и патентована под американски патентен No. 5306511.