Капки Alka® Drops

Alka®  Drops е уникален минерален екстракт, който се добавя към питейната вода, увеличава нейната рН-стойност и създава алкална вода.  

Вижте другите ни продукти

Алкализиращата сила на капките Alka® Drops

Капките Alka® Drops са разработени, за да неутрализират излишните киселинни отпадъци в организма чрез увеличаване на алкалните буферни нива в кръвния поток, наречени бикарбонати. Натрупването на киселинни отпадъци е отговорно за процеса на хронично oкисляване на тялото, което може да доведе до различни видове проблеми за вашето здраве. Alka® Drops е уникален алкален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Пиенето на алкална вода има активен алкализиращ ефект върху тялото.

  • Намалете киселиността на тялото си само с няколко капки към водата, която пиете;
  • Оригиналната, патентована AlkaLife формула;
  • Продукт продаван по цял свят от повече от 15 години;
  • Практична опаковка, която можете да носите навсякъде;
  • 1 опаковка е достатъчна за 2 месеца всекидневна употреба. 

 

Научете повече за положителния ефект на алкализиране с капки Alka® Drops.

Капки Alka® Drops

Alka® Drops е уникален алкален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Водата, съдържаща капки Alka® Drops временно променя нивото на киселинност в стомаха. Тялото коригира това чрез бързо производство на повече киселина в стомаха. В същото време, клетките в стената на стомаха освобождават вещество, наречено натриев бикарбонат в кръвта. Така увеличеното нивото на натриев бикарбонат в организма, позволява неутрализирането на натрупаните киселинни отпадъци.

Алкализирането по този начин е естествен и постепенен процес. Някои хора забелязват първите промени в тялото си след само една седмица, други след няколко седмици, а някои хора след няколко месеца. За най-добри резултати е препоръчително да се пият по пет чаши алкална вода всеки ден.

Можете да приемате капки Alka® Drops ежедневно, за да противодействате на натрупването на киселинни отпадъци. Един добър алклано-киселинен баланс повишава имунитета и намалява шанса за развитие на хронични здравословни проблеми. Капките Alka® Drops ще ви поддържат жизнени и енергични!

Alka® Drops е с oригинална формула, разработена и патентована под американски патентен No. 5306511.

Дозировка и инструкции на употреба

Препоръчителната доза е пет пъти дневно по една чаша вода с три капки на гладно. Разклатете преди употреба. Развийте капачката на бутилката и с леко притискане добавете 3 капки в чаша вода, или около 250 мл. Малко след това се разбъркайте и изпийте цяла чаша вода в рамките на 1 минута.

 

Какво трябва да знаете преди употреба

Да не се приемат капките в концентрирана форма. Да се избягва контакта с кожата и очите. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Да се не съхранява на място, достъпно за деца. Да не се излага на пряка слънчева светлина.  Да се съхранява на сухо място и при стайна температура.

Стойности за 100 мл:

Минерал Количество RI*
Цинк (цинков глюконат) 1,5 mg 15%

*RI = референтна стойност

Състав: Вода, киселинни регулатори (калиев хидроксид, натриев хидроксид), минерал.

Всяка опаковка капки Alka® Drops съдържа 37 мл (около 1000 капки). Това е достатъчно количество за 2 месеца, при спазване на препоръчителната дневна доза.