Таблетки Alka® Tabs с Магнезий

Alka® Tabs Magnesium са таблетки за намаляване на киселиността, които същевременно доставят Магнезий. Иделни за хора страдащи от недостиг на Магнезий и нужда от активно алкализиране.

Вижте другите ни продукти

Как таблетките Alka® Tabs Magnesium намаляват киселинността на вашето тяло?

Alka® Tabs Magnesium комбинират активно алкализиране с добавка на Магнезий.

Всеки е наясно с ползите от Магнезия за тялото. Но знаете ли, че съединението магнезиев карбонат е с най-високото съдържание на магнезий? Недостатъкът на магнезиевия карбонат е, че абсорбирането му се затруднява от стомашните сокове.

Таблетките Alka® Tabs Magnesium са филмирани с гастрорезистентно покритие, устойчиво на стомашните киселини.

Alka® разрешават този проблем създавайки филмирана таблетка с гастрорезистентно покритие (устойчиво на стомашните киселини). Това специално разработено покритие гарантира преминаването на таблетката през стомаха, позволявайки на магнезиевия карбонат постепенно да се разтвори в червата. В отговор на присъствието на карбонова киселина в червата, магнезиевият карбонат се превръща в бикарбонатни йони и магнезиеви йони:

Бикарбонатните йони се абсорбират през стената на червата и неутрализират киселинните отпадъци в организма. С други думи, те намаляват киселинността на тялото!

Магнезиевите йони също се абсорбират през чревната стена и подобряват свободното движение на магнезий в организма. Силно ефективен процес!

 

Tаблетките Alka® Tabs с Магнезий също така са с функция за бавно освобождаване, която гарантира постепенното им усвояване. Постепенната абсорбция през червата е изключително ефективен начин за организма да усвоява хранителните вещества.

Указания за употреба

Възрастни: 3 таблетки дневно. За предпочитане е да се приема с вода веднага след хранене. Поглъщайте таблетката цяла.

За деца на възраст 12 години и повече препоръчителната доза е 1 таблетка дневно.

Какво трябва да знаете, преди да използвате Alka® Tabs Original

Не превишавайте репоръчителната доза. Хранителните добавки не са заместител на  разнообразна диета и здравословен начин на живот. Не съдържа съставки от животински произход.

Съхранение

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и при стайна температура.

Препоръчителната дневна доза (3 таблетки) съдържа:

Минерал Количество RI*
Магнезий (магнезиев карбонат) 165 mg 66%
Цинк (цинков цитрат) 1,5 mg 10%
 

*RI = Референтна стойност

Съставки: пълнител (целулоза), стабилизатори (ксантамова гума, силициев диоксид), малтодекстрин, акрилатен съполимер, глазиращи агенти (глицерин, магнезиев стеарат, талк), антиагломериращ агент (Стеаринова киселина), минерал.