Alka® Scrub е уникален рН балансиращ пилинг за тяло.

Комбинацията от натриев бикарбонат и нерафинирана хималайска сол неутрализира натрупаните киселинни отпадъци, минерализира кожата и премахва мъртвите клетки.

Изчерпан

Пилинг за тяло Alka® Scrub

Пилинг за тяло Alka® Scrub 250гр

29.00 лв.
Изчерпан

Пилинг за тяло Alka® Scrub

Пилинг за тяло Alka® Scrub 625г

48.00 лв.
Какво е  Alka® Scrub?

Загубата на кожни клетки е естествен и непрекъснат процес. Кожата ви се обновява приблизително на всеки 3 седмици. Добрият пилинг осигурява по-добро кръвообращение и здрава и лъскава кожа.

Alka® Peeling е уникален солен и маслен пилинг за тяло, който осигурява здравословна стойност на pH. Предлага перфектната основна грижа за нормална и проблемна кожа. Прави кожата копринено мека и също така ви дава прекрасното усещане за „СПА процедура“.

Пилинг-а се състои от фини зърна нерафинирана хималайска сол и натриев бикарбонат. Неутрализира излишните киселинни, премахва мъртвите кожни клетки и минерализира кожата. Алкалната стойност на pH от 7,6 поддържа здравословната стойност на pH на кожата

Alka® Scrub
  • съдържа натурална хималайска сол и натриев бикарбонат
  • богат на шафраново масло, бадемово масло, арганово масло, масло от жожоба и витамин Е
  • обезкислява, почиства, минерализира и защитава тялотоБогатата комбинация от шафраново масло, бадемово масло, масло от жожоба, арганово масло, слънчогледово масло и витамин Е успокоява, подхранва и защитава кожата ви.
    Кожата Ви става мека, еластична и може да диша отново.
Киселинноалкален баланс на кожата

Променящата се киселинност прави кожата ни един от най-чувствителните органи в нашето тяло.
Трябва непрекъснато да помагаме на кожата да остане здрава. Кожата се нуждае от правилно алкална степен на киселинност, така че растежът на клетките да протича оптимално (не твърде бавен или не твърде бърз) и роговият слой да не се подкиселява твърде много в края на цикъла.
Изследванията показват, че оптималното pH за образуване на нова кожа е между 7,5 и 8,5.
Хората с кожни проблеми често могат да възстановят това с алкална грижа за кожата.
Приемането на алкални вани, търкане с алкален пилинг или третиране на тялото с алкален крем възстановяват киселинно-алкалния баланс, което може да възстанови баланса на процеса на обновяване на кожата.

Масла за основна грижа

Богатата комбинация от шафраново масло, бадемово масло, масло от жожоба, арганово масло, слънчогледово масло и витамин Е успокоява, подхранва и защитава кожата ви. Кожата ви става мека, еластична и може да диша отново.

Витамин Е

Витамин Е е мощен антиоксидант, който противодейства на вредното въздействие на слънчевата светлина.

Освен това витамин Е предотвратява образуването на бръчки и прави сухата и груба кожа еластична.