Крем Alka® Crème

Крем Alka® Crème – 50 ml

29.00лв.

Крем Alka® Crème

Крем Alka® Crème – 150 ml

58.00лв.

Alka® Crème: алкална грижа за здрава кожа!

Кожата винаги е леко киселинна. Защо? Киселинните отпадъци напускат тялото през кожата чрез потта. До 70-те години на миналия век кожата е почти изключително третирана с алкалени сапуни, който неутрализира излишното количество киселинни отпадъци върху кожата. И тя остава здрава благодарение на оптималния си алкално-киселинен баланс.

Когато съвременните продукти за грижа за кожата започнаха да стават популярни, естественото равновесие на кожата беше нарушено поради тяхната ниска рН-стойност, което доведе до увеличаване на различни кожни заболявания. Кожата става прекалено киселнинна от отпадъците и мъртвите кожни клетки, изсъхва или се омазнява от различните примеси.

С алкална рН-стойност от 8.2 Alka® Crème поддържа здравословно pH на кожата чрез неутрализиране на киселинните отпадъци. Кожата може да диша отново и регулиращата функция на мастните жлези създава отново здрава структура на подкожния мастен слой.

Ежедневната употреба на Alka® Crème хидратира, успокоява и подхранва нормалната и чувствителна кожа чрез богат избор от натурални масла: кокосово масло, масло от Ший (карите), бадемово масло и масло от жожоба. Витамин Е и коензим Q10, съдържащи се в крема, подхранват кожата през целия ден и защитават кожата през нощта.

Кокосово масло: мощна съставка Alka® Crème за красива кожа

Добре известен факт е, че кокосовото масло има много положителен ефект върху кожата. Неговите свойства правят кожата здрава, гладка и сияйна. Това е растително масло, богато на антиоксиданти, което укрепва кожата и забавя стареенето и. Също така е установено, че кокосовото масло, благодарение на антибактериалните и противогъбични свойства, може да помогне срещу различни кожни заболявания, включително псориазис, дерматит и екзема.

Масло от Ший: източник на полезни вещества, подхранва и защитава кожата

Маслото от Ший е мазнина, получена от ореховите ядки на дървото Магнолия (Карите). Той съдържа много големи количества мастни киселини, витамин А, витамин Е и канелена киселина, естествено вещество, което предпазва кожата от ултравиолетови лъчи. Това е овлажняващо и защитно масло с леки антибактериални и противовъзпалителни свойства. Масло от Ший се използва от дълго време за лечение на изгаряния, петна, екзема, бръчки, стрии, белези и други леки кожни заболявания. То хидратира кожата, подобрява кръвообращението и спомага за еластичността на кожата.

Бадемово масло: хидратира, потиска сърбежа, подходящо за всеки тип кожа

Бадемовото масло има успокояващ, подхранващ, защитен и успокояващ ефект за всички видове кожа, намалява възпалението и сърбежа. Бадемовото масло се състои от 90% ненаситени мастни киселини и също така съдържа витамини А, В1, В2, В6 и Е. То е силно овлажняващо, поради което има положителен ефект върху сухата кожа. Бадемовото масло също е много полезно за кожата на бременни жени, тъй като се бори със стриите. Ежедневната употреба на бадемовото масло ще даде здраве и свежест на кожата ви!

Масло от жожоба: с естествен слънцезащитен фактор 4 за защита на кожата

Маслото от жожоба е силно подхранващо, богато на есенциални мастни киселини. То съдържа и значително количество витамин Е, което предпазва кожата от окисляване. Маслото от жожоба осигурява естествен фактор за защита от слънце 4 и хидратира кожата в дълбочина. Противовъзпалителните свойства на масло от жожоба помагат срещу лющеща се кожа, акне, екзема и ускорява заздравяването на рани.

Коензим Q10:

Нашите кожни клетки естествено съдържат коензим Q10 (CoQ10). Но с увеличаване на възрастта нивото на Q10 намалява рязко. Стареенето на кожата може да бъде предотвратено чрез ежедневното набавяне на CoQ10. Антиоксидиращите му свойства защитават организма от окислителния стрес, който се отделя по време на производството на свободни радикали. В допълнение, CoQ10 функционира като електроносител в митохондриите на клетката – най-доброто сравнение е с електроцентрала – и по този начин той стимулира производството на енергия в клетките.

Витамин Е:

Витамин Е е мощен антиоксидант, който намалява вредните ефекти от излагане на слънце. Той също така предотвратява образуването на бръчки и омекотява както сухата, така и по-грубата кожа. Освен това витамин Е гарантира, че другите съставки на крема проникват по-дълбоко в кожата, като увеличават тяхната ефективност.

Крем Alka® Crèmе:

  • Основна грижа за кожата
  • Подпомага въстановяване на проблемната кожа
  • Защита на здрава кожа
  • Абсорбира се бързо от кожата
  • Подходящ както за нормална, така и чувствителна кожа
  • Грижа за цялото тяло

Инструкции за употреба

Alka® Crème е в хигиенична опаковка, защитен от въздух и слънзени лъчи, с удобна за употреба помпа. При използване на тубата, отстранете капачката, задръжте тубата в хоризонтално положение в ръката си и натиснете помпата няколко пъти, докато кремът излезе от отвора. Не стискайте самата туба. При първа употреба, трябва да натиснете помпата няколко пъти, за да излезе течността.

 

 

 

Поставете капачката обратно на тубата след употреба и съхранявайте крема Alka® Crème изправен върху капачката.

 

 

  • Може да се ползва като крем за лице за ден и нощ
  • Грижа за ръцете и краката
  • Идеален за след слънце