Таблетки Alka® Tabs с Калций

  48.00лв.

  Таблетките Alka® Tabs с Калций помагат за понижаване на киселиността и същевременно доставят калций на организма. Идеални са за хора, които имат дефицит на калций.

  Разфасовката е от 90 таблетки по 540mg.

   

  Сравни

   

  Alka® Tabs Calcium за здрави кости

  калции за здрави кости

  Таблетките Alka® Tabs Calcium помагат за понижаване на киселиността и същевременно доставят Калций. Идеални са за хора, които имат дефицит на калций.  Alka® Tabs Calcium са таблетки съдържащи калциев карбонат, филмирани с гастрорезизстентно покритие, устойчиво на стомашните киселини. Това позволява активното вещество да не бъде разградено от стомашните сокове.

  • Една опаковка е достатъчна за 1 месец при всекидневна употреба
  • Ежедневно алкализиране с прием на една тблетка след хранене
  • Укрепва костите чрез чист йонизиран Калций
  • Оригинална, патентована e-Cal формула!
  • Идеален при крехки кости и недостиг на Калций

  Започнете веднага и открийте уникалния алкализиращ ефект на таблетките Alka® Tabs Calcium.

  Alka® Tabs

  Високата киселинност кара тялото да черпи от Калция в костите, за да го използва при свързване на киселинните кристали. Това постепенно намалява плътността на костите. Таблетките Alka® Tabs с Калций противодействат ежедневно на трупането на киселина в тялото. А чистия йонизиран Калций в тях задоволява същевременно нуждата от минерала.

  Калциевият карбонат в таблетката се абсорбира постепенно през стените на червата и влиза в реакция с въглеродния диоксид в кръвта. Това позволява на Калция да се усвои и създава бикарбонати. Бикарбонатите от своя страна се разтварят и неутрализират натрупаните киселинни отпадъци.

  Таблетките Alka® Tabs Calcium се предлагат в удобна опаковка на блистери, което позволява да ги вземете насякъде със себе си.

  Указания за употреба

  За възрастни препоръчителната дневна доза е 3 таблетки. За предпочитане е да се приема с вода веднага след хранене. Поглъщайте таблетката цяла.

  За деца на възраст 12 години и повече препоръчителната доза е 1 таблетка дневно.

  Какво трябва да знаете, преди да използвате Alka® Tabs с Калций

  Не превишавайте препоръчителната доза. Хранителните добавки не са заместител на  разнообразна диета и здравословен начин на живот. Не съдържа съставки от животински произход.

  Съхранение

  Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и при стайна температура.

  Формулата Alka® Tabs Calcium е успешно продадена в продължение на повече от 12 години. Оригиналната формула на таблетките Alka® Tabs Calcium е разработена съгласно патент на САЩ No. 5914130.

  Препоръчитената дневна доза (3 таблетки) cъдържа:

  МинералКоличествоПДП*
  Калций (калциев карбонат)264 mg18%
  Цинк (цинков цитрат)1,5 mg10%

  *ПДП = Препоръчителен дневен прием

  Съставки: минерал, пълнители (целулоза,малтодекстрин), сгъстител (ксантамова гума), акрилатен съполимерr, глазиращи агенти (глицерин, талк), антиагломериращ агент (стеаринова киселина), стабилизатори (магнезиев стеарат, силициев диоксид).