Таблетки Аlka® Tabs с Магнезий

  48.00лв.

  Аlka® Tabs с Магнезий са таблетки за намаляване на киселиността, които същевременно доставят магнезий на организма. Идеални са за хора страдащи от недостиг на магнезий и нужда от активно алкализиране.

  Разфасовката е от 90 таблетки по 470mg.

   

  Сравни

  Как таблетките Alka® Tabs Magnesium намаляват киселинността на вашето тяло?

  Alka® Tabs Magnesium комбинират активно алкализиране с добавка на Магнезий.

  Всеки е наясно с ползите от Магнезия за тялото. Но знаете ли, че съединението магнезиев карбонат е с най-високото съдържание на магнезий? Недостатъкът на магнезиевия карбонат е, че абсорбирането му се затруднява от стомашните сокове.

  Таблетките Alka® Tabs Magnesium са филмирани с гастрорезистентно покритие, устойчиво на стомашните киселини.

  Alka® разрешават този проблем създавайки филмирана таблетка с гастрорезистентно покритие (устойчиво на стомашните киселини). Това специално разработено покритие гарантира преминаването на таблетката през стомаха, позволявайки на магнезиевия карбонат постепенно да се разтвори в червата. В отговор на присъствието на карбонова киселина в червата, магнезиевият карбонат се превръща в бикарбонатни йони и магнезиеви йони:

  Бикарбонатните йони се абсорбират през стената на червата и неутрализират киселинните отпадъци в организма. С други думи, те намаляват киселинността на тялото!

  Магнезиевите йони също се абсорбират през чревната стена и подобряват свободното движение на магнезий в организма. Силно ефективен процес!

  Tаблетките Alka® Tabs с Магнезий също така са с функция за бавно освобождаване, която гарантира постепенното им усвояване. Постепенната абсорбция през червата е изключително ефективен начин за организма да усвоява хранителните вещества.

  Указания за употреба

  Възрастни: 3 таблетки дневно. За предпочитане е да се приема с вода веднага след хранене. Поглъщайте таблетката цяла.

  За деца на възраст 12 години и повече препоръчителната доза е 1 таблетка дневно.

  Какво трябва да знаете, преди да използвате Alka® Tabs Original

  Не превишавайте репоръчителната доза. Хранителните добавки не са заместител на  разнообразна диета и здравословен начин на живот. Не съдържа съставки от животински произход.

  Съхранение

  Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и при стайна температура.

  Препоръчителната дневна доза (3 таблетки) съдържа:

  МинералКоличествоRI*
  Магнезий (магнезиев карбонат)165 mg66%
  Цинк (цинков цитрат)1,5 mg10%

  *RI = Референтна стойност

  Съставки: пълнител (целулоза), стабилизатори (ксантамова гума, силициев диоксид), малтодекстрин, акрилатен съполимер, глазиращи агенти (глицерин, магнезиев стеарат, талк), антиагломериращ агент (Стеаринова киселина), минерал.